I <3 ÄGG

Hejhej :) dagen började bra. Sov uuuuut, gick upp käkade två ägg med kaviar MUMS - vi är inne på sista tuben nu, Tash & Fred älskade kaviaren :D men vi hittade en skandinavisk affär i torrevieja (känns som om jag berättat detta) men som hade kaviar, köttbullar, marabou ja inprincip ALLT min mamma skickade hehe, men det kunde man ju inte vetat. Så vi ska förbi där och ladda upp rejält med kaviar, de hade massor av annat också, blev helt överlycklig. Tacodipper, alla olika såser (bea och sånt som inte finns här) saltlakrits, etc. etc. etc.

Menmen back to the day, bytte om och drog till gymmet. Körde 300 kalorier bort på bandet till uppvärmning sen styrka för benen. Ja jag måste ge mig an andra kroppsdelar också men det har liksom blivit bara styrka för ben haha. Jag tycker inte jag gör tillräckligt mycket när jag är där. Jag borde vara nöjd med att jag ens går dit, men samtidigt ska jag bränna ännu mer och jag vet att jag kan men är lat. Jag är fortfarande nybörjare så ska öka varje gång jag går dit. Nu ska jag göra en fet omelett nu direkt efter, min omelett dödar!!


As-randig

aupair i sex månader

Jag ska stanna här till cirkus den 14e juli som planen är NU, men minst tills dess blir det iaf om inget akut sker. Varför just 14e juli? jo för att vi från början sa cirka sex månader. Det kan också hända att jag stannar längre, vilket verkligen inte är helt omöjligt. Men om man utgår från den informationen som jag har idag ska jag vara här i:

- 26 veckor
- 182 dagar
- sex månader

Jag har idag varit här i sex veckor (och en halv), och 45 dagar vilket betyder att jag har 4,5 månad kvar & 137 dagar kvar.

Konstigt när det känns rätt upplagt men var tvungen att räkna ut det här. Lite skönt att ha koll. Det här kommer gå fruktansvärt snabbt men ska se till att ta vara på dagarna mer. Har blivit fruktansvärt lat tyvärr. (Som om jag inte alltid varit det....) mamma har även börjat planera hennes & familjens besök, det gör mig så glad. Åh, om ni bara visste hur mycket jag saknar min familj.
Mamma & Jag i London i höstas!

sundaylunch


födelsedagsfest @ bushwacka

Godmorgon. Igår halv nio plockade Toni & hennes pojkvän upp mig och så åkte vi hem till de & förade och gjorde oss iordning. Jag köpte en flaska champagne som jag gav henne då hon fyllde 22. Sen blev vi upplockade av en annan tjej och så åkte vi till bushwacka. Det första som händer är att jag tappar min kamera (inte min nya såklart) och den är helt förstörd :( undra hur många kameror jag ägt i mitt liv? det är partykameror som alltid sups bort men den här gången har jag inte ens alkoholen att skylla på. Måste i vilket fall köpa en ny för den skulle inte gå att laga. Tur att sånt är fett billigt här... som fred sa "du behöver ingen ny. Du har redan mobilen & din "stora" kamera" men den stora vill jag inte ha med ut för den är för värdefull och mobilens kamera är ju skit i mörkt ljus och när folk rör sig. Så ja. Man behöver en partykamera så är det.

- anledningen till att jag inte har några bilder från igår :(

Utöver det hade jag sjukt kul igår, även om det slutade med slagsmål, blod & poliser. Ingen jag känner som var inblandad iaf så det var ju bra, men det resulterade i att de bad alla gå ut & folk argumenterade till höger & vänster, så jag satte mig i en taxi & åkte hem!

Natashas födelsedag idag !!!

Grattis grattis till min fina Tasha! Fyller hela 34 år idag! Hon är nog min närmsta vän här faktiskt. En kombination mellan vän, syster, chef, mamma. Vi är nog ett team hon och jag. Jag finns där när hon behöver hjälp med allt i vardagen men samtidigt har vi kul tillsammans.


Jag & Tash första veckan jag var här. Tror jag det var. Första bilden på oss i vilket fall. Stör mig på min uppvikning på jackan hehe. Var iväg idag och köpte presenter men det får ni se sen.


la zenia hotel

Dagen började med att åka till La Zenia hotel (vi bor i La Zenia, och hotellet ligger tre min från oss med bil) där Maddi skulle ha sin dansuppvisning. Hotellet är helt underbart beläget med havet preciiiiiis vid hotellet. Så vill ni hälsa på mig kan ni bo där :D hihi.


Maddi var jätteduktig!!


Fotade inte så mycket när hon dansade då jag främst filmade som en stolt mamma haha. Har fler bilder från dagen men det tar jag i ett senare inlägg, har lite grejer att fixa men kika in senare.

PUSS!

födelsedagskalas & ansiktsmålning

Fortfarande sjukt efter med uppdateringen. Här kommer iaf bilder från Maddis kalas i lördags!


six weeks outfit

Igår var det tillräckligt varmt för att springa runt i shorts & linne hela dagen. Igår kände vi alla att nu är värmen här - för att stanna & bli ännu varmare. Och ändå bara februari. Helt underbart.


sex veckor i spanien

Igår började dagen med att jag var busig. Vänner & familj vet och allmäna läsare lär väl märka ;) var även dagen då Maddi skulle ha sitt kalas för hennes födelsedag. Men innan vi firade henne drog jag, Luke & Fred till Freds bar. Han har ägt en Irish bar i 10-11 år men har haft den stängd det senaste året pga olika anledningar, men inte sålt lokalen. Så den är där, lite ödelagd men ändå fullt utrustad. Full med dricka. Vi gick förbi för att fylla på skafferiet hemma ha ha ha


Mer bilder kommer från gårdagen. Får ångest över att sitta inne, fantastiskt väder ute. Hörs sen, PUSS!

Maddi 8 år

Godmorgon! Som sagt på helgerna blir det inte lika mycket uppdatering. Ligger stört efter, och har ej tid för mer än detta denna stressmorgon så här kommer ett par bilder från i onsdags när Maddi fyllde 8. Lite morgonbilder ^^ grattis fina tjejen!!


vabbar

Igår var det Maddis födelsedag, hon fyllde 8. Men stackarn var sjuk och kunde inte ens gå ut & testa sin nya cykel utan att spy. Jag stannade hemma med henne under dagen och hon är hemma även idag med. Tasha & Fred har lite ärenden att gå ut på så jag ska va hemma med Maddi. Det är 16-17 grader och solen tar väldigt bra så jag tänkte faktiskt ligga vid poolen :) vet dock inte om det blir med eller utan bikini.

Är i en jobbig sits pga olika grejer (inte med familjen) och vet varken ut eller in om hur jag fan mår imellanåt. Men allt går ju upp och ner. Draman. Det ska jag säga er, att så mycket drama bland folk har jag aldrig sett i mitt liv. Jag som trodde USA var värst men nej. Det gäller att hålla humöret uppe, visa att man inte tar del av det & lever för att ha kul. Finns nog ingenting jag avskyr så mycket som drama här i livet. Folk måste chilla & ha kul.

<3

big brother

Igår kväll åkte jag till bushwacka för att möta upp två tjejer. Satt och chillade med de i drygt tre timmar, bara drack kaffe och snackade. Det var inge partykväll där utan fotboll på tv & fullt med massa äldre som åt middag. Vid typ 11 gick vi över till grannstället där Luke sjöng. Har aldrig gått & kollat när han har sjungit och jätteduktig var han!

Åkte hem innan 12 men var vaken till 4 ändå för att jag var tvungen att kolla igenom bigbrother avsnitten haha. Satt och skrattade för mig själv, fyfan vad jag älskar bigbrother! Vissa skrattar man med, men de flesta åt. Jag tror folk inte fattar att hon blogg-hanna driver sönder med alla. Ingen är sån bitch och så omogen i verkliga livet om man är normal som människa. Jag tror hon driver totalt med hela svenska folket, hon är inte på riktigt. Men säkert fler som fattat det men de i huset verkar ju tro att hon bara är så? man kan inte va såååå !!! haha, men snart tror jag inte hon kommer palla trycket nå mer & bryta ihop totalt! Sjukt bränd hahaha inte direkt bästa sättet att lyckas för mig är det så sinnesjukt. Tycker mer synd om hennes föräldrar än henne själv. Misslyckat med uppfostran totalt - även om hon inte är på riktigt, att hon är kapabel till att låtsas vara så & göra sig till totalt åtlöje :/


måndagstradition

Det har blivit en grej nu & kommer förmodligen fortsätta med det varje måndag om inget annat händer. Att gå till bushwacka och festa hårt.. Hade en asgrym kväll!


tuesday afternoon

Hejhejhej. Vaknade upp och mådde som en påse bajs efter igår, kom i säng kvart i sex imorse. Var uppe vid 12 och sedan chillade jag bara fram till att jag hämtade Ryan. Efter det åkte jag & Tasha iväg för att köpa lite födelsedagspresenter till Maddi som fyller 8 år imorgon! Hon ska få en jättefin & bra cykel redan, så det blev lite småplock till sidan av. När man fyller 8 är man stor och är inte riktigt så mycket för leksaker ;) mer än spel och så vidare.. vi köpte iaf rosa ögonskuggor & rouge, nagellack, hårspännen, en neccesär, en nyckelring med ett bling "M" en ring, en billig parfym & lite annat smått & gått och allt ska ligga i neccesären. Som en present från både henne & mig. Även en stooor sommarboll. Hon kommer nog bli jätteglad :)) minns inte vad mer men det blev ett litet set iaf.

Kom hem nu & har precis gjort iordning en hemmagjord pizza med massa ost, championer, skinka & salami som jag & Tasha ska dela på. Det är exakt vad jag behöver idag :) uppdaterar senare med bilder från gårkvällen på bushwacka!


lekpark

Min plan att gå till gymmet idag sprack när Tasha sa att hon skulle ta barnen till Torrevieja till en stor park och frågade om jag ville med. Eftersom barnen skulle ha en kompis var med sig och det bara var Tasha tyckte jag att det lät mycket mysigare ^^ barnen hade ingen skola idag thats why. Men gjorde iaf 120 situps & 50 armhävningar bara för att lätta på samvetet lite haha ;)

Det hände en hel del saker igår och det var skönt att bara sitta och prata 2 timmar hon & jag. Ena ledde till det andra och man bara pratar om gamla händelser och så vidare. Behövligt tycker jag. Tänk vilken tur att jag klickar så bra med henne. Annat hade ju varit trist. :)


20120212

Söndagen den 12e februari föddes lilla lilla Elise. Min ena bror blev pappa för andra gången & jag är nu faster till fyra tjejer & inte tre. Så efterlängtad och älskad. Välkommen till din stora familj!

3585 gram & 51 cm


Som jag önskar att jag kunde ha funnits på plats och träffat dig en, två dagar gammal.
Men vi ses senare, lilla vän ♥

måndagen den 20e februari

Godmorgon. Har iofs varit uppe sedan halv 8ish. Ollie kom in och väckte mig för att han var hungrig men jag var för trött så bad honom krypa ner, gav honom min mobil och han spelade säkert en timme medans jag snoozade haha. Helt sjukt hur mycket de älskar min mobil, 342 gånger om dagen "Ericaaaa.. can i play ure phone please?" säger nej 340 av 342 ggr och ger enbart min mobil när det unnar mig hahaha. Låter ego men vill inte att barnen ska sitta fastklistrade framför en mobil hela tiden när de har så fruktansvärt mycket annat att leka med, men de älskar den så ibland så. Mest när jag sitter i bilen för att de ska ha nåt att göra och inte bråka haha, och även om de gjort något snällt eller är riktigt uttråkade när vi är ute och äter och vi "vuxna" tar oss ett glas efteråt.

Nåväl, hur mycket information kan man ge om en telefon egentligen? min mobil är full med massa spel sen jag kom hit. Blablabla. Efter en timme vaknade iaf Maddi också och hon kom ner och joinade oss. Kunde inte direkt sova. De började hoppa på mig som små terrorister innan jag insåg att det var dags att gå upp. Fixade frukost till de och sedan gick jag tillbaka till sängen - är fortfarande här, kollar på det första avsnittet av bigbrother via webben och ska strax hoppa in i duschen. Skriver mer sen, puss!


nyvaket jag nu imorse

karnival

Hallå. Medans alla latade sig i soffan gjorde jag mig iordning för utgång. Tasha gjorde små flätor och efter att de gått och lagt sig tog jag mig ett glas vitt och fortsatte att fixa. Klockan tolv ringde Kine mig och sa att de var utanför och vidare till bargatan (3 min med bil från mig). Luke hade spelat på ett ställe och hakade på oss sista halvtimmen och därmed åkte jag även hem med honom. Alltså inte till honom utan till oss. För er som inte hängt med bor vi på samma adress, i två olika hus på samma tomt!

Hade skitkul igår, men asirriterande att jag glömde minneskortet till kameran så fotade med två megapixlar och kunde inte ta många bilder alls - bjuder på några få sen. (Nu när jag ska föra över de säger kameran att de inte finns några bilder, så vi får se) .... btw - karnival som rubriken lyder, asmånga var utklädda igår överallt. Främst transor! ;)

Jag igår med sugande mobilbilder


When i came to spain, and i saw people partying, i told to myself WTF? all day all night, viva la fiesta!!!

Ny jacka

Den här jackan hittade jag på marknaden för 1 euro. 8 kronor med andra ord.


Världens bekvämaste boots är de jag köpte förra fredagen. Men angående jackan - inte den jag hade lagt mer än 200 kronor på, men för 1 euro är den fan värd. Otroligt skön. Som ni ser hade jag på mig det här till stranden igår, dvs varma skor & jacka och jag frös så fort det blåste. Det är varmt när det är vindstilla men det är fortfarande såhär vi måste gå klädda här i Spanien!

men inge sol & bad ännu

Dagen har bestått av att vistat ute i solen. Varit cirka 15 grader idag, är varmt när solen väl ligger på, jätteskönt. Jag satt ute och chillade vid poolen med barnen och sedan gjorde vi en vulkan av deras experimentlåda. Sen åkte jag, Maddi & Ollie till stranden. Playa Flamenca för att de skulle leka lite. Jag fotade och kollade på. Satt och njöt. Älskar havet!


från rött till svart strax

Igår shoppade jag. Tänkte visa det i ett inlägg sen. Blev inte mycket alls men ändå. Planen var att gå ut och röja igår, men 8 på kvällen blev Tasha & Fred spontaninbjudna till en fest och jag sa att de skulle gå & jag kunde stanna med barnen. De visste att jag ville ut men jag offrade mig, trots allt mitt jobb att finnas för barnen prio 1. Handlar om att ge & ta, ikväll & på måndag ska jag ut :)

Nu är alla här inklusive Luke och jag har redan ätit frukost men tänkte ta mig ett ägg + kaviar också bara för att jag är sugen. Sen ska jag dra mig till solariet. Snart kan man börja sola ute !! Är också assugen på att färga tillbaka håret till svart. Har varit röd väldigt länge nu, börjar lessna!


lil weezy

Alltid bäst. Eftermiddagen har gått åt att kolla både gamla & nya musikvideor. Vad vore livet utan musik? det är allt! hiphop & rnb, jag är den som kan få ont i magen av musik, texter & av deras känsla. Bara massa kärlek ♥


glad alla hjärtans dag

Vill önska alla en glad alla hjärtans dag. Detta är jag idag.


Utan dejt i år igen, men jag är bakis och trött så det gör ingenting. Hoppas alla får en underbar dag!

monday night at bushwacka

Måndagstradition? haha. Efter att barnen lagt sig tog jag och gjorde mig iordning. Toni plockade upp mig och vidare till bushwacka där det var valentines night! Måndagar är även one euro night vilket innebär att iprincip all dricka kostar 1 euro. Hur löjligt billigt är inte det? helt sjukt faktiskt. Jämför man med Sverige så är det ännu mer sjukt hur jävla höga priserna är på krogen. En shot för 95? Drinkar för 120 osv? det är helt stört. Och dessutom 4 eller 6 cl, här fyller de halva glaset. Snålsverige. Jag blir fan lack.

Jag hade hur som helst jätteroligt och kom hem halv fem imorse. Fick skjuts hela vägen hem, så skönt!

Lite bilder från igår:


my package arrived

Måndagar är min favoritdag här. Vet inte varför, men början på veckan. Ny start. Ställde mig och gjorde just dance wii innan det plingade på dörren & postmannen på moppe levererade ett paket mamma skickat från Sverige. Det var ju sååå menat att jag inte skulle befinna mig någon annanstans, för han behövde mitt pass och signering när han lämnade över paketet. Så jävla underbar MAMMMMMAAA!!! :D :D


TACK MAMMA! Världens, världens bästa mamma.

Tasha, Fred & Luke kom hem och de testade kaviar + ägg på macka och förvånansvärt nog tyckte de om det jättemycket. Jag trodde de skulle avsky det. Ungersk salami däremot, som jag trodde de skulle älska gillade ingen av dom..

homesick

Igår slogs jag med hemlängtan fram & tillbaka igenom hela dagen. Även på lördag kvällen .. sen fick jag glada nyheter från Sverige sju på morgonen igår morse, kände redan då att jag ville befinna mig på hemmaplan. Under dagen så hade jag allmänt inte kul. Vi drog på söndagslunch som vanligtvis är trevligt, men jag kände mig bara allmänt nedstämd. Vidare till puben där jag drack två öl men kände att jag skulle bryta ihop vilken sekund som helst. Svårt att ge léenden och försöka hänga med i konversationer när tankarna och känslorna inte passar in alls i situationen. Gick in på toan och andades, torkade tårarna och gick ut. Berättade för Natasha att det inte har något med de att göra, och berättade lite kort.

Hade skrivit jättelång text, glömde bort och bara skrev & skrev, jätteskönt. Men tog bort det, känns för mycket att dela med sig av helt enkelt. Men hur sjukt är det inte att det blir så när jag t.ex i fredags skrev hur jävla lycklig jag var? en/två dagar senare så bom! det går verkligen upp & ner - så jag vet att det kommer ändras igen!
Man är en rejäl känslobomb som styrs av miiiiiinsta lilla när man är på "egen hand".

Man uppskattar så mycket genom att vara ifrån. Jag har världens bästa familj & världens finaste vänner. Men nu är en av oss i Thailand två mån, en av oss i Frankrike 4 mån, och en av oss på Teneriffa sex mån, och jag här. Så bättre timing kunde det inte ha blivit. Men i höst kommer vi alla vara samlade igen, förhoppningsvis ♥


bild från igår!

klumpig tjej som tappar bort en hund

Godmorgon! Åh vad jag sov ut idag. Igår var en ... mindre bra dag. Min fredag var ju grym från morgon (shoppingen) till kvällen då jag hade en grym utgång och det var dessutom 18 grader & så. Självklart är inte lördagen lika bra. Inte i närheten faktiskt.

Dagen börjar med att jag tar Maddi till hennes dans, kommer hem & är med Ollie. Tasha & Fred hade gått ut på en långpromenad med Rocco, deras stora hund, men Milly, deras treåriga lilla hund var fortfarande hemma. Första veckan jag var här så sa Tasha att jag måste vara jätteförsiktig varje gång jag går in & ut igenom porten för om Milly kommer ut - då springer hon. Och det går inte att komma ikapp henne och hon lyssnar inte.

Hur som helst. Efter en timme ska jag hämta henne från dansen & jag tar Ollie med mig, och när vi ska ut genom gaten så bokstavligt talat tränger hon sig igenom mina ben & jag bara skriker och FUCK vad snabbbbb hon är! Jag bara kutar efter, och har henne i ögonsikt men hon bara springer vidare ner mot parken där det finns massa vilda kaniner och bara skuttar omkring och hoppar och efter mig kommer lilla Ollie springandes och försöker hjälpa till. En gång kom jag nära henne när hon la en korv och när hon såg att jag försökte locka tillbaka henne avbröt hon skitningen och kutade vidare. Hon viftade på svansen och tyckte hon var skitbusig och jag var så jävla arg. Sprang så jag inte kunde andas men omöjligt, sen var hon borta. Såg henne inte ens. Försvann verkligen.

Jag kom på att jag inte hade några pengar kvar på mobilen, så jävla lägligt - och att jag två min senare ska befinna mig för att hämta Maddi. Alltså har varit med om så sjukt klumpiga saker, fattar inte !!!! Frågar Ollie snabbt om han stängde gaten varpå han svarar "nej" och jag får världens panik om att Rocco, deras fina asdyra labrador också är försvunnen. Han säger sen snabbt att han var ute med Tasha & Fred, men fy mitt hjärta där i mellan. Att låta en hund rymma är väl tillräckligt. Måste tillbaka till huset för att ringa Tasha (via viber-gratis) då jag har trådlöst nätverk hemma, så kutar hem och panikgråter i telefon om att hunden rymt, att jag är så ledsen, att jag har sprungit och att Maddi ska hämtas i samma sekund och frågar vad jag ska göra.

Hon trodde ju när hon svarade att en unge dött pga att jag inte kunde andas så hon blev ju skitlugn och sa bara åt mig att lugna ner mig, och skita i hunden för tillfället för att hon förmodligen kommer tillbaka, köra försiktigt och hämta Maddi. Att det hänt förut och att hon kommit tillbaka.

Grät i bilen och trodde jag hade slarvat bort deras söta Milly. När jag, Ollie & Maddie kom hem sen satt hundjäveln utanför gaten och var skitnöjd. Inte världens bästa start på dagen!

De går inte ut med Milly på promenader, utan hon kissar och bajsar fritt på deras tomt. Man går inte ut med hundar på samma sätt här som Sverige så därför trodde jag att hon aldrig skulle hitta hem.

fråga & svar

"hej när började du som känna dig bekväm i familjen, typ gå och ta nått från kylen osv utan att fråga, samma dag du kom dit eller efter en vecka? och hur känns det att bo hemma hos någon annan familj, vet ju att du har varit i usa och så, men känns det nån gång som om du inte hör hemma? har säkert någon mer fråga också som jag inte kommer på :)"

Svar: Just det där med att gå & ta något ur kylen gjorde jag nog på en gång. Samma dag som jag kom hem så visade Tasha mig vart det mesta låg, och förklarade klart och tydligt för mig att jag inte ska skämmas, ta vad jag vill, när jag vill. I tvättstugan som ligger på tomten har de ytterligare två kylar, där de enbart har masssssor av vitt vin, massa cola, massa fanta, massa vatten, energidrycker och sånt m.m. Vi gick ut och hon förklarade att jag tar vad jag vill därifrån också. Varför ska jag alltid bli så jävla detaljerad? som svar på frågan, jag kunde ta samma dag men minns att jag i början sa i stil med "Kan jag ta det här?" och deras svar var bara att jag inte ska fråga utan att det är självklart - vilket jag visste men av ren respekt känns de dumt att bokstavligen faktiskt öppna & ta första dagen.

Det känns inge speciellt med att bo hos en annan familj. Jag är inneboende och har min separata del med eget badrum, så behöver aldrig känna mig ivägen när jag ska dusha eller vad som helst. I USA kände jag mig inte alls lika hemma och kunde periodvis skämmas om jag ville ta något ur kylen t.ex.

Hör hemma & hör hemma - jag har hittils inte känt att jag INTE hör hemma, MEN inget är som att vara hemma i radhuset i Sverige, eller när man köper sin första lägenhet och inreder den själv. Då är man ju verkligen hemma. Och den känslan är omöjlig att få på andra ställen, där man inte kommer ifrån eller bestämmer över. Men ja, jag känner mig ju ändå "hemma" på så sätt att jag vågar ta saker, göra vad jag vill, osv. Låter kanske som dubbelmoral men du förstår nog.

De är underbara, betalar för mig varenda gång vi är ute & äter & dricker och sådana små saker som gör att jag inte känner mig utanför när de betalar för fem & sen betalar jag för mig själv. Jag är deras vän/aupair/familjemedlem och trivs väldigt bra.

Idag har jag btw varit här fyra veckor, så sjukt vad snabbt tiden går!



fredagskväll

Fredagskvällen befann vi oss på en asgrym asiatisk buffé där jag åt lika mycket som jag vanligtvis äter på 2 veckor. Mådde typ illa efteråt, så äckligt gott. Åt mig smällfet.

Sen gick jag uuut!



Mer bilder hamnar på fejjan! & mitt hår ser lila ut :( PUSS

frågor om mitt hår

Hej jag älskar din hårfärg och funderar på att färga mitt underhår rött. Jag har svart uppklippt hår.
En fråga, måste du bleka håret först eller färgar du bara? :)

Hej, undrar vilken hårfärg e d du använder, färg o nummer?=) tacksam för svar.

SVAR:
Jag har svart hår naturligt, så första gången jag valde att gå till rött så blekte jag ner allting med två ultrablond förpackningar. Efter det så blev mitt hår brunoranget och jag väntade tills det blev torrt sen körde jag en omgång till. Förstå hur skadat mitt hår blev efter två omgångar med blekning (varav cirka 45 min per gång) - fyra burkar.

Efter det körde jag i två klarröda vilket gjorde att det blev aaaaaaasrött på min utväxt (som är nästintill svart) men mitt färgade hår (bäcksvart) blev inte alls lika rött. Fick köra i två röda igen för att det skulle jämna ut sig lite och även då var mitt hår fortfarande mycket ljusare över huvudet (hade väl 15 cm utväxt) och resten av håret var mörkare. Så då drog jag i EN vinröd-ish som jag bara la på huvudet. Så, 9 burkar senare var jag nöjd.

Därmed rekommenderar jag att gå till en frisör om man ska gå från svart till rött för det är en jäkla process men otroligt mycket mer prisvärt såklart.

Sen nu när jag ska färga utväxt så köper jag bara två röda som jag har i hela håret (eftersom resten av håret måste färgas om var tredje vecka i vilket fall om man vill hålla en snygg färg) och då har jag i drygt en förpackning i hela hårbotten först så att det tar där längre, sen kör jag ut på resten av håret med den andra. Jag bleker alltså inte min utväxt utan köper bara klarröd vilket såklart gör att rötterna är liiiiite mörkare men det är inte världens skillnad eftersom färgen sitter i där längre.

Som svar på den andra frågan så har jag köpt olika burkar varje gång och har ingen aning om nummer tyvärr. Fick hjälp av frissan två ggr inne på kicks, men annars har jag gått på känsla bara. ;)






Åh underbara fredag

Hej :) Har märkt att ni börjar bli fler & fler som följer, jättekul. Fortsätt kommentera och jag ska svara på era frågor :)

Dagen börjar underbart, kommer fortsätta underbart och sluta underbart *hoppas* är på superbra humör och vi har 18 grader ute!!! Som sagt inge sola & bada väder, för när det blåser blåser det kallt men så fort det är vindstilla, underbart! Så sjukt att vädret kan påverka ens humör så ^^

Meeeen också att jag shoppat idag, inte överdrivet mycket men ändå. Vi åkte till Torreviejas stora marknad som tydligen är 1/5 del stor tillskillnad från hur det är under sommaren. Och jag som tyckte den var extremt stor!

Jag har fyndat. Ett par extremt billiga klackar. Inga jag förmodligen lagt ögonen på om de kostade som normala skor brukar och inte 52 kronor så jag slog till.






ett par boots som är såååååååå sköna. Nu kommer ni tycka jag är dum i huvudet eftersom jag bor i Spanien men det är perfekt att ha att bara "kliva in i" när jag ska hämta barnen och så. 79 spänn var de dessutom värda.




Den här gråa koftan/jackan älskar jag, älskar detaljerna. Bilden under är en helt vanlig svart trekvartsärmad som bara fick hänga med.


& koftan/jackan under, älskar camouflage.



& så en klänning, sommarklänning att ha på sig till poolen (vadå, fem meter ;)) hahaha - och stranden. Den är praktiskt taget genomskinlig så orkade inte gå all in & dra på mig bikini under.


wednesday

Hallå :) idag var vi uppe tidigt. Ute & jobbade 4-5 timmar tillsammans med Tasha & Fred. Hem, åka & hämta Ryan och så hem där Tasha färgade mitt hår, rött igen! Måste färga det var tredje vecka pga svart utväxt & att färgen försvinner så det blir en slags kopparorange färg som jag hatar. Nu är det starkt rött i solljus men vinrött i vanligt ljus. Varm färg, jättenöjd. Har ingen bild nu men det är som innan fast uppdaterat liksom, hehe.

Utöver det har jag imellan svängarna hämtat Maddi, slängt i en tvätt (har en kvar) så känns bra. Vissa dagar försvinner utan att man får ett skit gjort och idag är inte en sådan dag. Om ett tag ska jag & Tasha åka till ett grannsamhälle och fixa lite jobb snabbt då vi även ska plocka upp Ollie som leker hos en vän.

Längtar till fredag då vi ska till den stora marknaden i Torrevieja! Har hört talas om den av flera nu. Och om någon har missat så bor jag mer specifierat i Orihuela Costa - och i Orihuela Costa bor jag i La Zenia. Jag har på nedanstående bild ringat in och dragit ett streck under La Zenia och även Torrevieja - som ligger cirka 10-15 min med bil från oss.






monday @ bushwacka



Shottar verkar vara fantastiskt populärt här måste jag säga!
Jag hade iaf en otroligt rolig kväll. Bäst musik. Åh vad bra musik.

monday laugh

Ollie sex år gammal.
"I have friend. He is about this tall & went that way!" @ the german bar igår kväll.


Grattis farsan

Kan inte riktigt förstå att min farsa fyller 65 bast. 65. Inge illa menat farsan. Men du är panchis nu! Helt sjukt hur åren springer förbi... men man brukar säga att man blir yngre med åren, eller hur? Du är yngre i sinnet. Och då menar jag det verkligen, men det vet du redan. Har du tur ploppar ett till barnbarn ut idag - då det är förväntat datum. Bra födelsedagspresent det vore va!

Jag önskar jag kunde finnas hemma i Tyresö just nu och krama om dig, minst 10 gånger. - som jag faktiskt gör när jag är hemma varje dag. Men speciellt idag vill jag det! Grattis pappa. Som alltid gjort allt för mig & sin familj & sina barnbarn.

Måste även säga en sak till er andra. Min pappa vet och kan allt. Det säger jag inte bara, utan han är på riktigt den smartaste människan jag känner. Jag kan fråga honom om något inom historia, religion, matte, jorden, ja gud vet alla olika ämnen men kan ha olika frågor om. Han svarar bättre och mer ingående än google. Det är läskigt ibland. Kan komma upp med en dröm jag haft och han kan förklara varför jag drömde det. Ingående. Jag förstår inte hur man kan vara så allmänbildad. Om allt.

Det är därför jag är så smart :D :D :D :D :D (..... alla säger alltid att jag är korkad, inte minst min mamma) menmen nu börjar jag prata om annat än topic - ville faktiskt bara säga GRATTIS!
Har ju inte köpt någon present så kolla ditt konto i slutet av dagen :)))




HHAHAHAHHAHA det här är inte min pappa men ni som känner honom hur bra är inte bilden? *inside joke*

helgen i spanien

Lördag - tre veckor här. Dagen började bra då min bil var tillbaka & jag, Ollie & Maddi experimenterade med någon experimentlåda Ollie fått i julklapp. Sen körde jag henne till hennes dans och lördagen fortsatte med massa chill. Jag lagade middag och vi gjorde inget speciellt. Försöker typ minnas men det hände faktiskt inget. Tror att det regnade och därav var vi bara inne. Gud jag blandar ihop dagarna haha. Ska försöka skriva samma dag som saker & ting händer och inte efter, bra idé ;)


På söndagen stod söndagslunch på schemat. Alltid tvårätters - antingen förrätt & huvudrätt eller huvudrätt & efterätt. Fick ett sms av Tasha där hon skrev vad de skulle äta & dricka haha. Jag & Ryan gjorde iordning de. Eller jag plattade Maddis hår vilket tog en timme(!!) tog en slinga i taget och borstade igenom, det var så fruktansvärt tovigt så jag tänkte att om jag väl ska borsta det gör jag det helt bra istället för halvdant. Ryan plattade Ollies hår & gav honom en av sina stora kepsar och det blev sååå sött. Maddi hade sin fina pälsjacka(!)



Såå fina mina små barn haha :))

när jag har bestämt mig för att ha något

.. då ser jag till att få det också

vilken jävla fredag

Alltså, vet inte ens vart jag ska börja. Jag har varit ensamstående trebarnsmamma i tre dagar. Därav ingen uppdatering. Skriver om lördagen & söndagen senare idag.

Efter då jag skrev senast - var fredagen kaos. Fyfan. Jag skulle till en restaurang klockan halv 5 i fredags där jag skulle möta en kille från restaurangen på parkeringen. Jag skulle köpa 10 sausagerolls (ett ärende för Fred) - då barnen älskar det & det är bra att ha som mellanmål/snack under helgen.

Tio i fem skulle jag sedan befinna mig vid busshållsplatsen för skolbussen då Maddi skulle hämtas. Ryan var medans det hemma med Ollie som inte gick till skolan då han var sjuk.

Påväg till restaurangen kör jag fast, bokstavligt. Det finns nämligen en genväg i ett "dirttrack" bara torkad lera, och man måste vara försiktig med att åka där när det har regnat vilket det hade gjort under natten. Där man vanligtvis åker över var det massa vatten och jag visste inte hur högt vattnet var då ingen annan bil kom när jag kom, så jag kunde inte se - och vågade inte chansa därför var jag dum nog att försöka åka runt "pölen" och rätt ner med bilens nos i massa grålera. Rätt djupt ändå. Omöjligt att komma upp. Värre än snö. Bilen spann och det kom upp lera överallt på alla fönster. Fick sådan jävla panik. Medans jag satt där glider en bil förbi på höger sida i pölen som inte alls var djup och kollade på mig som om jag vore dum i huvudet. Men helt ärligt hur fan tänkte jag? asså kom igen. Jag borde vetat bättre. Det var asgeggig grålera och jag känner att jag ska åka den vägen istället. Jävla pucko.

Okej så 2 min senare ska jag befinna mig på parkeringen där den här snubben väntar på mig - men värst av allt 20 min senare ska jag plocka upp Maddi. (Tar cirka 12 min från dirttracket) Det kommer ett tyskt par förbi och börjar hjälpa mig, försöker lägga plankor under hjulen men jag får bara panik över ärendena och att det här kommer ta aslång tid. FÖRSTA dagen jag är helt ensam utan Tasha & Fred och då händer det här, men vad fan är oddsen??? har 9 % batteri på mobilen och ringer Luke snabbt som bara är hemma som kommer ner. Jag säger åt honom att jag är jätteledsen men här har han 10 euro, han måste upp till parkeringen och köpa korvarna för han väntar på mig sen 5 min tillbaka & sedan måste han snabbt som fan till busshållsplatsen & plocka Maddi. Nu var det verkligen på håret. Varpå han säger att han aldrig kommer kunna plocka Maddi för så sagt som sant var jag tvungen att presentera mig för busschaffisen för de lämnar inte ut barnen till vem som utan de måste veta. Jag tänker tanken på att ringa Tasha så hon kan ringa någon av Maddis kompisars föräldrar som kan plocka henne men får ännu mer panik för jag vill inte stressa henne det första jag gör. De hade bilat i flera timmar och hon var sjuk och ville inte stressa henne med det här.

Vi lämnar bilen iaf och Luke kör mig till parkeringen, vidare för att hämta Maddi (vi hann!) sen en halvtimme senare köra henne till hennes dans & en timme efter det hämta henne från hennes dans. 4 "ärenden" Men på riktigt, vad FAN hade jag gjort om inte Luke hade kommit?? jag hade varit totalt KÖRD!!! Jag har inga nummer till hennes vänner, jag har inge nummer till bärgning, jag kan inte prata spanska - första dagen jag ska fixa saker själv! Han fick göra allt för mig, jag var så tacksam!

Ännu värre när vi kom hem hade vi inge vatten i 3 timmar och var tvungen att använda vattenflaskor med drickvatten till hundarna, till matlagning och allt. Disk överallt, och jag mådde bara skit. Jävla äcklig fredag.

Bilen fick stå över natten för det blev mörkt. Jag berättade aldrig något för Tasha & Fred och hade sån ångest över att någon skulle komma dit och sno bilen, eller typ ta hjulen & bränna bilen och sånt som folk gör. Jag kände att jag ville vänta tills det var löst. Dagen efter kommer Luke in med min bilnyckel och säger att det är fixat. På förmiddagen. Han & hans farsa har gått dit med lina och använt Lukes van till att dra upp den. Fyfan vad tacksam jag var !!!!

Annars på fredag kvällen satt vi bara uppe och kollade film allihopa. Barnen somnade i soffan och vi hade supermys.

De e såhär vanliga aupairer har det fast alltid

Hallå :) uppe tidigt idag för att säga hejdå till Tasha & Fred. Ollie stannade hemma idag från skolan så han får hänga med mig idag. Hade nageltid bokad klockan 11 som han desssvärre fick följa med på. Men han klagade inte en sekund, satt och underhöll sig med min mobil (har laddat ner säkert 20 barnspel för deras skull haha) perfekt när de blir uttråkade i bil osv. De har deras egna nintendo ds men mobiler är roligare ;)

Efter det följde han med när jag åkte för att tanka och snutte somnade i bilen, haha. Fick bära in honom och han sover på soffan nu medans jag käkar lunch. En stekt hamburgare och en ask coctailtomater till det. Dieten is on.

Resten av dagen - hämta Ryan halv 3. Halv fem ska jag till en restaurang och hämta/köpa 10 sausagerolls - perfekt snack men ändå mat som vi kan ha under helgen. Tio i fem ska jag hämta Maddi. Hem snabbt och byta om, ta något litet att äta för att sedan köra henne till hennes dans halv sex. Hämta henne halv sju och då ska vi alla äta middag.

SUPERMOM!! Nu ska jag tanka min cd med låtar vilket jag aldrig gjorde igår! Skriver sen, puss!
Som rubriker lyder - jämför jag mitt arbete med andra aupairer är det sådana här dagar de har - fast alltid, haha.


bara massa babbel

Heej :) idag drog jag till gymmet första gången på en vecka. Asarg för vill träna varje dag, sjunde dagen kan va vilodag men ni förstår - och mina bortförklaringar håller inte. Ollie var sjuk tre dagar och jag var hemma och i helgen så vet jag inte. Jaja, nu lär det inte bli något förens måndag igen, om jag inte styrketränar hemma vilket jag tänkte göra men ändå inte samma grej.

Ska nämligen vara helt ensam med barnen från imorgon till söndag kväll. Lite prövande kan man säga. Dessutom spydde Ollie ikväll så han ska inte till skolan imorgon så ska vara med honom hela dagen, och sedan med alla på kvällen - sen hela lördagen & hela söndagen fram till cirka halv sju då föräldrarna kommer hem igen. Sen ska jag även sköta om och ge två hundar mat osv. Ollie ska dessutom sova med mig dessa två nätter eftersom jag är på undervåningen och inte kan höra om han behöver spy så ska finnas nära till hands.

Har känt mig lite som en supermom idag. Tasha har nämligen blivit smittad av Ollie och har mått asskit så jag la båda barnen, fixade middag, fixade undan all disk och allt fix och har dessutom dammsugit och torkat. Haha jag är imponerad av mig själv.

Men måste också lägga till att dessa barn är så fantastiskt enkla. Ja förutom att han blivit sjuk nu då men de är så lugna och gillar att göra det mesta och är bara så otroligt enkla att ta hand om helt enkelt. Så nöjda på något vis. Dessutom har jag ju Ryan som ändå är 13 till backup hela tiden och även Luke är ju runt omkring. Tänkte gymma imorgon men eftersom Ollie är hemma kan jag inte göra det - och sedan kan jag heller inte avboka min nageltid klockan 11 så han får följa med dit, han kommer vara överlycklig för att han får spela på min iphone en timme så det är inga problem. ;) Mer om morgondagens planer hörs vi om imorgon, nu ska jag bränna en skiva (känns som om jag går i femman) men behöver ha det till bilen för imellanåt suger kanalerna på radion och jag åker ju rätt mycket bil. Sedan ska jag kolla desperate housewives.

I helgen ska jag se till att antingen filma en rundtur i huset eller lägga upp bilder, vad tycker ni?



Huset


bara ett tips

Med risk för att det här kommer se ut som någon modeblogg vilket är det sista jag vill så tänkte jag ändå tipsa om de här ögonskuggorna från viva la diva. Jag testade de i måndags - de guld/bronsiga och det blev jättefint resultat på + att det höll väldigt bra. Tog självklart foundation på ögonlocken innan så att det fäste bättre.


Godmorgon!

Sov askasst inatt, en sådan natt man tänker lite för mycket. Uppe halv nio, lång dusch, vikt kläder och fixat. Ska platta håret och se om jag kan komma iväg till gymmet idag. Ollie är hemma sjuk tredje dagen nu så måste va hemma med honom när Tash & Fred är ute på deras ärenden.

Nämnde jag föresten att jag ska vara barnvakt själv hela fredag morgon - söndag eftermiddag? Måste iväg och handla indegrienser till maträtter jag själv kan göra haha. Plus hundvakt. Men det ska nog gå bra :)


RSS 2.0