hebaneras

Åkte ju och shoppade igår. En killkompis mötte upp mig och jag fick med mig fyra shorts, en kjol(!!!) (jag äger INGA kjolar) tror jag(?) fan vad paranteser det blev men iaf och så ett linne. Jag är kär. Jag fick tagg-atacker när jag kom hem. Mmmmh så härligt! Som linnet jag köpte, sådana vill jag köpa massa fler av, behöver nya fina linnen att matcha med shorts, det saknar jag! Och så kommer jag till Sverige sen och då kommer jag bara hem med nya sommarkläder, måste uppdatera den garderoben också med höstgrejer. Skittrist.
 
 
Linnet + mina favoritshorts av de nya. Åh shorten är ju helt fantastiska !!!
 

det där med att shoppa

Jag mår psykiskt bra efter shopping. Efter jag köpt något nytt jag älskar kan jag få ett lyckorus igenom hela kroppen. Vet inte om jag är fruktansvärt ytlig men jag älskar det. Har jag tråkigt, så åker jag och shoppar.
 
Nu har jag suttit inne sen i tisdags. Tis, ons, tor, fre. Jag är så rastlös att jag skulle kunna dö. Barnen ska iväg till två kompisar om en timme - vilket betyder att jag blir ledig fram tills dess att jag ska hämta de, och då ska jag åka och shoppa. Vet inte om jag får med mig någon men hoppas jag hittar något roligt.
 
På tal om shopping. Här kommer bild på ett par skor jag köpte förra veckan jag inte visat. Alla tjejer måste ha ett par beiga pumps. Haha. Jag fullständigt älskar de och bekväma är de också.
 
 
och lite smink, en hårgrej & så nödvändigt att fota min svarta hårfärg. Det är typ två veckor gammalt nu haha.
 

tre veckor kvar

Helt sjukt vad tiden gått snabbt. Men sen minns jag också dagar då jag tog upp kalendern och räknade ut exakt många dagar det var kvar i ren hemlängtan. Det är inte lätt. Spanien är så nära men ändå har jag inte åkt hem en enda gång, på sex månader. Saknaden efter familjen och vänner är större än vad någon någonsin kommer förstå. Jag kommer aldrig mer åka så länge!
 
Jag vill inte bo i Sverige, det finns inte mycket jag uppskattar och tycker om och är allmänt bitter. Men nästa gång jag drar iväg kommer jag göra det helt självständigt och inte binda upp mig på något på samma sätt, så jag kan hälsa på så fort jag känner för det. 
 
Jag har haft den bästa upplevelsen någonsin, och att komma hit till Spanien kan vara det bästa valet jag har gjort. Jag har haft så otroligt roligt att det inte finns några ord som helst i hela världen som kan beskriva det. Och att man kan komma nya människor så nära. Jag kommer definitivt tillbaka, förr eller senare. Semester i höst blir det utan tvekan. 
 
Så jobbigt är det inte att åka hem trots allt. Jag vill åka mer än stanna, iaf för tillfället. Men det går upp och ner från dag till dag. Tre veckor är perfekt lång tid. Och helgen efter jag kommer hem åker jag och hela min familj till göteborg en helg för att kolla på bruce springsteen, kanske även liseberg. Helgen efter, mer perfekt kan det ju inte bli. Åh, jag längtar nu. Jag längtar till så många saker. Det är så nyttigt att lämna, för att uppskatta igen. Jag längtar efter hela min familj, och för att nämna mamma längtar jag något så otroligt efter hennes mat. SJUKT. Jag längtar efter mina bästa vänner. Jag längtar efter Stockholm city. Ta långa promenader på söder. Runt alla sjöar. Att ta en promenad över till mina vänner och äta middagar. Vara mer än 1 person när man gör sig iordning - här i Spanien har inga vänner någonsin varit hemma hos mig. Jag längtar efter att sova tillsammans med någon dagligen. Att duscha i min dusch. Att sova i min säng. Att ha min garderob med alla kläder jag lämnade. Jag har nästan glömt vad jag äger. Efter Tyresö. Allt i Tyresö. Det trodde jag aldrig att jag skulle säga. Även den otroligt friska luften. 
 
Jag saknar inte vädret dock. Men just nu är det nog det enda som jag inte gillar med Sverige. Vi får se hur lång tid det tar innan jag lessnar igen :) men nu är jag så redo att komma hem. Dessa tre veckor ska jag skita i allt och bara ha så roligt. Spendera massa tid med barnen. Gå ut VARENDA kväll då jag INTE är barnvakt (såklart efter alla gått till sängs) vill bara umgås umgås umgås umgås för sen vet man inte när man ses igen. Fast som sagt, jag kommer nog tillbaka snart. Och bo här senare nästa år har jag också stora planer på, fast då inte som aupair utan med vänner.
 
Jag är så nöjd och stolt över mig själv. Att jag tog tag i allt det här och gjorde det själv. Folk säger väldigt ofta hur modig jag är. Och jag känner äscch.. vadå? fast jag är stolt! Och tro inte att man kan göra en sån här grej utan hinder, och varje hinder man möter tar man sig igenom på egen hand och man växer sjukt mycket. Lär känna sig själv på ett annat sätt, ser sitt liv ur andra perspektiv. Kommer ur sin vardagliga bubbla. Alla borde byta vardag så där ibland, för att inse vad man har, vad man saknar, vad man borde göra, och för att inte fastna. Det är så jävla nyttigt! wooop motivations-erica hahaha.
 
Nej nu ska jag rulla ett avsnitt d.h (mitten av säsong sex nu)! godnatt ♥
 

1 euro night

 
Lite bilder från i måndags. Bushwacka was buussssy

fredagsutgången

Här kommer bilder från i fredags. Spenderades på bush till klockan 5 då vi åkte till klubben OZ där det var skumparty. Kom hem halv 8. Så jävla, jävla bra natt!
 

torsdag på stranden

 
I torsdags så åkte barnen med två vänner och åke go-kart och firade deras kompisar som fyllde år så jag var ledig under dagen vilket typ aldrig händer och då åkte jag ner till la zenia beach där några vänner var för sol & bad. Hade inte varit på stranden på mer än en månad med vänner! så det var skithärligt.
 

onsdagsutgång

I onsdags fyllde en vän år och hon firades på bushwacka. Här kommer lite bilder från den kvällen!


tisdagsutgången

I tisdags efter Maddis dansshow så hade jag en halvtimme(!!!) på mig att göra mig iordning. Och det är lite för att vara jag. För jag behöver min tid med mitt hår haha. Plus att jag hatar att stressa allmänt. Då kom Daniela och plockade upp mig, vi åkte och hämtade Toni och sedan vidare till playa flamenca, ett område jag aldrig gått ut på förut som ligger kanske 7 min från mig med bil. Där åt vi på thai/kina restaurang "the papaya tree" och vi såg att klockan var tio i tolv när vi började äta. Middag. hehehehehe. Var sjukt gott. Efter det gick vi över till en coctailbar "Oscars" som serverade äckliga drinkar. Jag var verkligen besviken. Sen gick vi till "legends" tills klockan tre. Då skulle Toni hem. Jag & Daniela gick sedan över till "temple bar" där vi var fast med två äckliga ryssar som vägrade lämna oss ifred. Slutade med bråk hahaha. Vid halv 5-ish tog vi oss till "passion" som stängde åtta men vi fick nog vid efter sextiden och åkte hem!
 
 
 

Ett par shorts

Hallå :) i fredags stack jag ju iväg för att hitta Sverige-kläder till matchen, förgäves. Men kom hem med dessa shorts från bershka istället. Love em
 

snackkkk & bilder

Hallå! Dessa dagar har varit allt från barnvaktning till sol, bad & fest. Dessvärre är jag ju dålig på att fota barnen, när vi är hemma och spelar kort eller de bara leker med varandra etc. etc. ... festbilder är mer kul. Men ska försöka fota mig och barnen mer. Ändring på det. Det ser ut som att jag festar mer än gör mitt jobb som aupair pga bilder men jag är aupair hela dagarna och på nätterna går jag ut. Kommer nog dra ner på att gå ut nu också för imorgon får barnen sommarlov och då kan jag inte sova ut hela dagen tills dess att jag ska hämta de och "mitt jobb börjar" och jag vill vara pigg när jag är runt omkring de. Jag kommer de närmre och närmre för varje dag som går, kommer bli så svårt att lämna. Som småsyskon, jag skäller på de, kramar de, skjutsar de, matar de, lyssnar på de, skrattar med de. Uppfostrar de. Jag älskar de här barnen. Fullkomligt älskar. De är underbara. Jag hade väldigt stor tur. Men ska komma och hälsa på ofta :D jaja, nog om det.
 
Hur som helst. I tisdags så hade Maddi hennes dansshow. Hon går på balett, tap (svenskt ord, hjärnsläpp), gymnastik och streetdancing. Självklart gick vi alla för att kolla på den. Men.... tre timmar lång?!!!! och det var mer teater än dans. Massa barn som glömde repliker, fel musik sattes på vid fel tillfälle, och ljudet var hemskt, eller högtalarna. Vi hade kunnat sätta min iphone på scenen och den hade gett ifrån sig bättre ljud. Barn kom in i fel situationer, asså ... alla kollade ner och bara skäms-log. Men men det är ju barn sa alla. De var gulligt. Men också otroligt tråkigt om jag ska vara helt ärlig. Det var hemskt imellanåt. Ville bara storma ut. Maddi var på scen sammanlagt EN KVART på tre timmar - då hon inte gör teater utan kom in och körde tre olika danser. Och hon var såååå duktig. Vi var så stolta :) och då blev det kul att kolla på. Så känner väl alla med "sina barn" men men. Haha.
 

söndagen den sjuttonde juni

Hallå där. Lördagskväll kom som sagt barnens pappa och hämtade barnen men vi "vuxna" tog det bara lugnt. Eftersom vi aldrig rikigt har chans att gå ut på kvällen tillsammans, barnfria - då jag är barnvakten, haha, så passade vi på att göra det igår. Blev 1-2 timmars jobb först, hem och duscha sen gick jag, Tasha, Fred & Luke iväg till en fin restaurang där vi käkade trerätters lunch. Efter det var vi hemma någon timme, innan vi åkte iväg till ett ställe som heter Rockys där vi satt på takaltanen och kollade matchen. Kunde inte bry mig mindre. Men när den var slut spelade de jättehärlig musik och där satt vi till klockan 12 då de stängde. Då blev det hem, öppna upp några breezers och sätta sig i jaccuzzin cirka två timmar. Bra söndag.

Hade bara mobilen med mig, här kommer några få instagram bilder.


en topp & två klänningar

Lite fördröjda shoppingbilder



Toppen på översta bilden har ni som följer sett på utgångsbilder för cirka 2 veckor sen. Klänningen på andra bilden är oanvänd, lite för "söt" för mig men back-up klänning att ha när man inte har någon aning om vad man ska ha på sig, haha (Y) ska ju självklart inte vara en svart hårnål på utan den satte jag dit för att hålla upp den. 

Åh, bild tre. Tänk att shopping kan göra mig så lycklig. Jag köpte den säkert i april. Oanvänd. Det är den finaste klänningen jag äger. Den är helt underbar. Finare i verkligheten. Kort fram, lång bak. Transparent. Jag vill inte använda den för att inget tillfälle känns tillräckligt bra. Så mycket älskar jag den. Kommer säkert aldrig använda den!! haha, brukar vara tvärtom?


sämst lördag

Hejhej. Idag har jag haft en tråkig dag. Jättetråkig faktiskt. Men nödvändig. Har städat mitt rum, och tvättat allting där inräknat lakan, påslakan, örngott osv. Känns väldigt fräscht nu. Och tomt på golvet. Fan vad skitit det var. Satte mig med Maddi efter att jag hämtat henne på dansen och rensade mina smycken. Eller mer sorterade ut de. 

Var även iväg till salongen där jag gjorde mina naglar - och sen lagade jag tacos (med både tacos-kryddning & chili con carne kryddning) mot kvällen när Tasha & Fred var iväg. Barnen åkte ikväll iväg med deras pappa och kommer inte tillbaka förens på tisdag.

Det är en rätt spännande grej som vi gör just nu, och vi ska jobba på det hela dagen imorgon. Jag som tänkte åka till stranden då barnen är borta men Tasha & Fred skulle behöva min hjälp så jag ställer upp. Har suttit inne hela helgen men imorgon kväll ska jag, Tasha, Fred & förmodligen Luke hitta på något roligt. Och sen på måndag tänkte jag köra hårt. Kan inte minnas senast jag var ute på en måndag. Måndagsutgångarna, 1 euro night ni kanske kommer ihåg? jag har slutat gå för det är alldeles för mycket folk, man kommer knappt innanför dörrarna och har man väl kommit in tar det en evighet innan man kan komma ut igen. Då är det inte ens kul. Men vill dit på måndag nu ändå.

Nu ska jag dra på ett avsnitt desperate housewives (avsnitt 14, säsong 6) och försöka somna innan klockan tre som annars. Tasha kommer nämligen väcka mig imorgon bitti. Blir några timmars jobb innan sunday lunch påföljt av en förmodligen trevlig kväll.

Godnatt!

fyra bortglömda



De två översta från kinashopparna ;) haha.. de högra är ryggen fotad på, tycker det var lite fint. Turkost basic-linne från primark och fjärde fyndad på Torrevieja market, tror jag?


igårkväll och idag i stora drag

Fan nya blogg.se är skitkrånglig. Har fått lite kommentarer men fattar fan inte hur jag godkänner de. Svarade på en kommentar i själva inlägget (7/6) om när vi var ute i Murcia iaf...

Hur som helst igår kväll var en vanlig torsdag nere på bushwacka. Jag & min vän Rhian gick till kinarestaurang först (1 min från bush) och sen spenderades resten av kvällen där. Åkte hem strax efter klockan 3.



Daniela, Rhian, jag

Imorse åkte jag för första gången själv till Torre. Skulle köpa sverige-grejer inför matchen ikväll som skulle ses med alla mina britt-vänner på bushwacka. Kände att jag måste supporta Sverige. Men hittade inte ett skit. Lika bra för det visade sig att exakt alla skulle jobba där ikväll, ingen mening att gå ner då - även om man kan umgås med de så är de upptagna hela tiden.

Hämtade Mads klockan tjugo över 1 som vanligt, Ollie skulle hem till en vän & leka. Ryan behövde jag inte hämta för han gick till en kompis direkt efter skolan. Så idag var det jag & Maddi. Vi har spelar kort (som vanligt) och badat i poolen. Så skönt att det är så varmt nu. 

Eftersom det visade sig att jag inte skulle ut så gick jag, Maddi, Ollie, Tasha & Fred till bästa kinarestaurangen (inte samma som igår) där man betalar en viss summa och sedan får man beställa in hur mycket man vill, precis som en buffé fast skillnaden är att allt är på meny och lagas direkt efter beställning som om man bara betalade för en rätt. Åt säkert 3,4 olika förätter och 2-3 huvudrätter (mindre än normalportioner) asså jag var så äckligt mätt det är helt obeskrivligt. Och maten var så fruktansvärt god. Kom hem, kollade halva matchen och sedan bums i säng. Är dock inte trött så blir nog skype-kväll, om någon annan bara ska ta det lugnt denna fredag så att säga och vill prata ^^



Fred som köpte blommor till Tasha på restaurangen hihi

Kände förestem att jag inte kunde komma hem tomhänt från Torrevieja så köpte ett par annorlunda shorts. Visar sen.




5 månader i Spanien, då börjar man tänka !

Sjukt att jag idag har varit här i fem månader. Speciellt när jag tänker tillbaka på allt jag varit med om, hur många människor jag kommit sååå otroligt nära. Vänner för livet och en andra familj. Också mest panik över omställningen från att gå från detta "liv" till att komma hem och jobba igen. Jag är taggad på Stockholm, och främst på att tjäna pengar igen. Det ska bli härligt. Och det ska jag göra, aug, sep, okt eller så. Sen tänkte jag mot det kalla sticka ut på nya äventyr igen. Tre-fyra mån i Sverige är planen, för att jag ändå vill vara på hemmaplan. Men jag är inte hemma över vintern, så länge inget riktigt speciellt håller mig tillbaka. Vart jag tar vägen i senare höst får vi se. Jag är en väldigt impulsiv och spontan människa.

Men hur som helst. VA? 5 månader? det är ju sjukt. Jävlar vad snabbt tiden gått. Usch. Men ändå, som jag skrev, har jag gjort så sjukt mycket på 5 månader att jag skulle kunna tro att det gått ännu längre tid. Det är mycket som hänt som jag inte skrivit ett ord om, klart det varit draman, problem, hinder etc. men ingeting jag skulle ta upp i en blogg. Men mest har det bara varit så KUL!!! Jag tror helt ärligt jag fått den bästa au-pairfamiljen och fått ut det bästa av den här upplevelsen. Jag är så tacksam! Vi är så lika, jag och familjen. De älskar att roa sig och ha kul - men samtidigt tar de deras ansvar, har bra jobb de sköter och är jättebra föräldrar. Jag tar mitt ansvar när jag väl är barnvakt men sen efter "arbetstid" låter de mig göra exakt vad jag vill, för då är jag ju bara en 20-årig inneboende som är ute på äventyr. De har sett mig i alla möjliga skick, de är vänner, syskon men samtidigt extra föräldrar som ser efter mig. Vi har haft sååå kul.

Nu pratar jag som om jag ska hem och försöker dra slutsatser om min upplevelse som aupair - jag har faktiskt EXAKT 5 veckor kvar. Och vet ni vad det skönaste är? jag har inte ångest över det, jag tycker inte det är för kort tid, eller för lång. Det är exakt lagom perfekt. Jag är redo att komma hem nu, men känner ändå att jag behöver 5 veckor på mig att festa, säga hejdå, umgås, shoppa osv. Precis perfekt är det.

Jag mår så bra just nu. Älskar livet. Nu ska jag göra mig iordning och möta upp Rihannaaaa.. får se vad vi hittar på ikväll! Barnen i säng och dagen är avklarad!



Världens bästa Fred & världens skönaste Natasha. 

tisdagsutgång

Hej hej hej. Hela helgen var lugn, var barnvakt både fre & lör kväll - och på söndagen orkade jag inte göra nåt i vilket fall. I måndags skypade jag i flera timmar på kvällen. Var nog rastlös i tisdags då jag gick ut och åt middag med min vän Rhian på en italiensk restaurang innan vi promenerade över till bushwacka där vi mötte upp flera vänner, däribland några från Sverige. Otroligt rolig kväll. Ingen dag på hela veckan är så död som tisdagar men det handlar om sällskapet. Igår var jag barnvakt - fast hade ändå inga planer, och ikväll blir det nog inge speciellt heller. Eller vi får se.

Lite bilder från i tisdags ska ni få iaf.


7/6

Torsdag spenderades vid poolen med barnen osv. På kvällen gjorde jag mig iordning och åkte tillsammans med Daniela till en restaurang för middag. Pasta carbonara fick det bli. Efter det åkte vi till Murcia, som ligger cirka 40 min härifrån. Hade aldrig varit där förut men det är en ganska stor stad. Asvarmt var det ute hela natten, cirka 26 grader. Vi mötte upp två vänner till Daniela och sedan gick de och då fortsatte vi festa för oss själva. Aldrig druckit så goda mojitos och kvällen avrundades med champagne och godis. Bra kväll!


kvällen 6/6

På kvällen den 6e var det bushwacka med tjejerna. Blev en oväntat bra kväll! De bästa kvällarna är faktiskt där, även om det "bara" är typ en pub. Det handlar verkligen om vilka som är i sällskapet mer än vart man är.


6/6

Dagen har varit rätt soft. Hämtade Maddi & Olli tjugo över 1, de hoppade i poolen medans jag chillade och käkade. Sedan satte de sig i badkläder och handdukar i bilen då jag åkte för att hämta Ryan halv 3. Eftersom ingen var hemma lämnar jag de inte hemma, inte ens för 15 min vilket det tar fram & tillbaka. Sen badade vi alla fyra + Luke. Jag gick sen in och gjorde iordning mat till alla tre barnen, pasta med tonfisksås (och tre burkar tonfisk i) de älskar det. Sen blev det att bada mera. Jag softade mest i solen. Nu halv sju till halv 8 har Maddi dans så körde henne dit, lämnade Ollie på los Cucolos och jag kom hem för mat. Är så hungrig. Ska tillbaka och hämta Maddi från dansen halv 8 igen. Det låter som massa fritid men det är nu jag har en timma "off" för annars måste jag vara där hela tiden. När de bråkar, hämta handduk, fylla på dricka, städa undan, fixa disken. Jag är fan redo att bli morsa!


en dag jag vill vara hemma i Stockholm

... och jag är här i Spanien. Nu under de senaste två-tre dagarna känner mig mig så pepp på att komma tillbaka. Jag längtar verkligen nu. Det är otroligt fint väder här, och jag lever ett rätt slappt liv och bör inte klaga men kan inte vara 100 % lycklig då jag inte delar det med vissa människor. Känner mig så redo att träffa alla igen.

Idag är det Sveriges nationaldag och det har väl ingen missat. Sen är det även min brors 23års dag & min vän Babbens 21års dag. Ännu en anledning till att jag önskar jag kunde finnas på plats, just just nu. Grattis mina bästa!

Jag & Peppe på flyget till Hawaii för två år sen.
Jag & babben i början av juni exakt tre år sen!

primark


Detta plus tre bh:ar köptes på primark förra veckan när jag & Tasha drog till grannstaden elche för lite shopping. Hittade inge mer, trodde jag skulle komma hem med allt möjligt. Men den var inte i närheten så stor som den i London. Väskan älskar jag. Sen har vi två-pack med makeupremover-pads, perfekt att ha i väskan. Tshirt och 5pack med svarta tunna strumpbyxor (frågan e om det någonsin kommer användas?). Och ett par nya fjädrar, nu har jag peach-färgade, turkosa och röda. De e bra. Sen klänningen är mer en strandklänning då den är helt transparent, kort framtill och till knävecket baktill. Helt underbar! Och när det kommer till underkläder har jag köpt så mycket nytt här nere och tycker fortfarande det känns weird att fota ens vanliga inköp. Mina tre nya behåar håller jag för mig själv, haha!

tisdagen den femte juni

Igår skypade jag massor, skönt att ta igen tid. Började med Peppe, sen Elinor, sen Nicole & sen Tina. Utöver det spenderades kvällen med att sitta och kolla på konserten som var framför buckingham palace för drottningen som suttit på tronen i 60 år. Stevie Wonder, Ed Sheeran, Paul McCartney och massor av fler sjöng och det var helt okej. Gillade inte musiken från de flesta (utom överstående typ) och så var de engelska komikerna tråkiga. Eller förmodligen var det bara jag som inte fattade humorn om engelska internskämt, typ.

Kom i säng väldigt sent, eller var vaken väldigt länge, kollade desperate housewives och skypade. Gick upp vid halv 1 idag, hämtade Maddi & Olli kvart över 1 - de går halvdagar nu vilket betyder mer "jobb" för mig då jag nu mer måste finnas kring hela dagarna. Har precis gett Maddi mat och om 30 min ska jag iväg för att hämta Ryan. När alla ungarna är hemma spenderas eftermiddagen i poolen :) otroligt varmt ute.


random bild på mig när jag var ... 15 tror jag ganska starkt.

Två bilder från inatt

Igår kväll efter att barnen lagt sig gjorde mig iordning (inte riktigt, blev slitna converse, shorts och en baggig tshirt) assoft dock. Var nere vid bush tillsammans med vännerna däroch drack mojitos. Sen blev det hem till Rhian där jag skulle sova över men vi satt uppe till 7 imorse och snackade och som solen gick upp och jag ändå var nykter kändes det skönare att bara åka hem!

lördagen 19e maj

Jag la enbart upp en mobilbild dagen efter den utgången i bushwacka. Här kommer några få bilder från den kvällen. Herregud vad jag blandar alla datum och har mig. Men snart är jag ikapp! typ. & så lägger jag upp 1/3-1/4 av vad som hamnar på facebook. Dessutom har jag gått igenom mars & april mappen och skippat småsaker som känns meningslöst att dra upp nu. Men vissa saker så!


en dag på stranden & promenad kring cabo roig i maj


benidorms lilla shopping




plus en ring jag redan slarvat bort för tillfället!

linnet + glasögonen.

sunday in Orihuela Costa

Hallå! Idag vaknade jag 9 efter att Fred & Natasha sms-bombade mig från övervåningen. Gick upp och gav barnen frukost och sedan gick jag tillbaka till sängs och gick upp igen vid 12. Efter frukost och fix tog jag barnen (Maddi & Ollie) till playa de campoamor 5 min med bil från huset där vi var i två timmar. Jag kunde dock inte bada då jag hade för mycket värdesaker jag inte vågade lämna på stranden, och medans barnen var i vattnet kunde jag inte slappna av och blunda och sola utan att kolla och se så att allt var bra 1 gång i minuten. Så var rätt trist att vara där helt ensam med barnen men lite färg fick jag iaf. Viktigaste är att barnen fick komma ut och leka lite. Det är ju ett helt mission att ta med de till stranden. Dricka, "snacks" handdukar, leksaker så som spadar och hinkar samt solkräm, boll osv..


Sen var det hem, duscha och dra iväg för sunday lunch som vanligt på söndagar. Blev trerätters för min del idag, brukar alltid bara ta förätt och huvudrätt men idag körde vi alla på med även efterätt. Jag delade en ban-offie med Maddi som är toffee, grädde, banan-grej, så äckligt god. Klänningen Maddi har på sig köpte min mamma till henne från Sverige, fin va?

Sen blev det att åka till los cucalos, som är en pub för en drink innan jag & Ryan åkte hem. Barnen, fred & tasha borde komma när som helst också. Där på parkeringsplatsen väntade min bil på mig :) :) :) :)

en utgång i april

Helgen efter min födelsedag kom två svenska vänner förbi och festade med mig en kväll. Blev bush & love. Några få bilder från det!
0

lördag - 20 veckor i Spanien

Hallååå :) idag har jag inte gjort någonting, typ. Var 50 min på gymmet imorse (första eller andra gången på veckan :O) och sen så var vi hemma. Har varit sååå varmt idag, så varmt att Tasha inte tyckte det var någon idé att gå till stranden under soltimmarna då barnen inte är vana vid den värmen. Så tänkte ta med de ner vid 4-5 men blev inte så. Istället blev det storstädning av någon anledning. Jag rengjorde poolen en massa, stod ute i bikini och hjälpte till att sopa osv. Sen blev det dusch och hårmask som satt i säkert två timmar. Tasha & Fred är iväg på födelsedagsfest så jag gjorde iordning Tashas hår, lockade massa extenstions och sedan hennes riktiga hår, tog mer än 2 timmar. JÄVLAR vad snygg hon blev! (bild två)
Ollie sover på soffan (han somnar alltid) och jag gjorde iordning lite lördagsmys till mig, Ryan & Maddi. Smälte massa choklad, la till lite mjölk för att göra det krämigt och skivade upp tre bananer som vi satt och doppade. Nu kollar vi på "the cube" som är ett brittiskt tävlingsprogram och efter det här tänkte jag lägga Maddi och sätta mig på rummet för skype med svenska vänner. Är som sagt barnvakt ikväll då föräldrarna ska ut!

gröna pumps

Här om dagen köpte jag ett par nya skor....... ett par rosa i exakt samma modell som över. Sen märkte jag att det var en spricka i klacken och fler skor i samma storlek fanns inte när jag skulle byta, så blev ett par gröna. Alla måste ha ett par gröna skor i garderoben! ;) men gillade de rosa mer. Det får bli en annan dag.

torsdag förra veckan & onsdagen denna veckan

Dagen efter benidorm, torsdagen för en vecka sen, så gick jag, Daniela & Natalie ut för middag. Fotade dock inget på den, och efter det åkte vi till Bushwacka där kvällen spenderades med några (har redan skrivit detta) jag drack vatten och fotade ytterst lite.
Daniela & Natalie
Rhian
Sedan var jag inte ute på hela helgen & var sedan ute nu i onsdags, som jag skrev om igår var det otroligt lyckat.

två dagar i ett

Oohh heeejssaaan.. Har varit väldigt upptagen. Med stranden, barnen, utgång, MASSA skype(!!) & shopping ;) HAHA! Igår var jag på stranden med Daniela & Rhian följt av bushwacka följt av att vara med barnen, och efter de lagt sig hem till Rhian där vi gjorde oss iordning och sedan mötte upp alla nere på bushwacka igen för en redig utgång. Och åh jääävlar vad roligt det var igår. Kom hem vid 4 - sov till 9, upp med Tasha, iväg till Primark, shoppa lite grejer, åka i caben hem med ashög musik i BH & shorts pga värmen och känna hur föjävla härligt livet är. Hem och byta om, vi plockade upp Daniela, åkte och käkade asgod lunch ute i värmen vi tre, sen hem, sen hämta barnen, fixa & dona, lägga barnen och så bums i sängen med mig med! är sååå trött ni anar inte. Var föresten inte dessa TVÅ dagar den kortaste texten jag någonsin har sammanfattat något i? detalj-kärring som jag är! Är för trött för att infoga massa bilder idag, men tänkte visa upp två bilder från igår bara för att inte lämna detta inlägg utan bild. GODNATT!


RSS 2.0