hejdå bloggen

Har tröttnat som fan, som ni märkt. Har shoppat massa, men orkar inte visa. Har festat massa, har massa bilder orkar inte. Har varit ute med familjen och gjort saker en massa, men de e för mkt att ta igen.

Imorgon kommer mamma, pappa & peppe hit. Och det ska bli skitkul. Har sovit tre timmar på två dygn. Mindre kul. Har städat fruktansvärt mycket också känns det som. Tröttnat på att blogga mycket eftersom de e noll respons.

Vi hörs om jag får upp suget igen :) kram på er!

ny digitalkamera

Jag tappade min orangea nikon på krogen av misstag. Läs: misstag. Det var början av kvällen och den flög ur min hand. Tog med min "systemkamera" ut 2-3 gånger men var livrädd varje gång en annan människa höll den och sedan gick jag ut ett par gånger utan att fota en enda bild för att jag inte ville ta med den ut. Alla vet att jag är den med kameran, inte här utan allmänt hemma överallt. Utan mig och min kamera är det många bilder vi skulle gått miste om i livet i vår vänskapskrets. Helt sant. En liten partykamera behöver man om man älskar att roa sig så mycket som jag gör. Så jag köpte mig en ny, och jag är jättenöjd. Priset på denna 14.1 megapixel kamera från casio; 69 euro. 614 kronor för att vara exakt. Kap va? helt galet ju. Och bilderna från i söndags (två inlägg ner) är fotade med den. Så jag är supernöjd! hohohoho


tisdagsbio

I tisdags gick jag på bio. Första gången sen jag kom till Spanien. Inga engelsk-talande filmer, alla dubbade, skitbra. Fick fula headphones som var trådlösa = de sög. Hörde och förstod inte ens halva filmen då de krånglade fett utan koncentrerade mig på popcorn och mysigt sällskap istället. Kvällen fortsatte med massa öl. Ölspelet. Vi åkte hem till en killkompis där vi satt fem stycken och hade fruktansvärt roligt. Längesen jag skrattade så mycket. Tre gånger fick vi gå ut och fylla på för att ingen ville sluta spela. Kom hem nio, var utelåst och la mig vid poolen. Det var varmt. Sen kom Tasha och öppnade, in och sova till 12 och sen var jag pigg hela dagen konstigt nog. Onsdagen fortsatte alltså och jag både dammsög, lagade middag till barnen och tog med barnen + Ollies kompis ut till en lekpark där de sprang av sig efter att jag hämtat de.

Det är så bra det här, för så länge jag vet att jag kan kombinera mitt stora ansvarsområde dvs finnas där för barnen men samtidigt ha roligt när de gått och lagt sig gör att jag får ut väldigt mycket av min vistelse här. Att jag kombinerar båda världarna.

Jag & Mads någon vecka sen

bilder från söndagskvällen

Åter till gårdagen. Eller rättare sagt kvällen. Åkte hem från restaurangen vid 8-9ish och jag gjorde mig iordning. Klockan 11 hämtade två killkompisar upp mig och sedan åkte vi i en bil & ett gäng andra människor typ 20-25 min till en grannstad härifrån för att festa. Heeeeelt snorpackat var det, man kunde inte röra sig!! Så jävla kul. Ja alltså inte att vi inte kunde röra oss utan kvällen. Tequilarace så det skrek om det. Efter den klubben drog vi till en annan klubb i en annan grannstad och drog väl hemåt vid 4-5. Åkte på lite efterfest och kom hem efter 9 imorse. Sov en timme där och när jag kom hem sov jag ytterligare två timmar innan vi alla i familjen åt frukost tillsammans. Ägg, bacon, korv, baguette hela köret igen ;) menmen; dagar och kvällar som igår man inte kan sätta in i ord, det var bara sjukt bra. Kvällen avslutades med att jag bittert försökte säga alfapetet på svenska men jag kunde verkligen inte! Har varit här så länge att det blev helt fel. Så jävla stört. Alfapetet liksom. Fyfan vad jag trivs här. Nu börjar jag verkligen komma in i allt också, svårt att förklara men alla här är vänner sen flera år sen plopp kommer jag ensam från Sverige.


Så skönt att ha kamera igen !!!

Söndagar är alltid lite roligare

Godmorgon. Igår var en sjukt skev dag. Jag & familjen gick ut för söndagslunch som i vanlig ordning. Det var inte så skevt, utan jättegtrevligt. Efter det åkte vi till La Zenia beach där vi satte oss med värsta utsikten och fortsatte att umgås tillsammans med några vänner till familjen. Barnen var ute och lekte nedanför på stranden så man kunde se de från fönstret. Väldigt bra må jag säga. Alla nöjda och glada!


Kvällen kommer i ett annat inlägg! Men kolla nice-a restaurangen!!

St. Patricks day

Godmorgon. Igår var det som sagt St. Patricks day vilket är en högtid som firas stort här varje år. Det finns rätt mycket irländare här så vi gjorde oss iordning och åkte till cabo roig där en parad var och massa massa folk, gamla raggarbilar, musik, allt möjligt. Sjukt fint väder också och de flesta var klädda i grönt. Jag & Tasha valde att ha matchande outfits, vilket absolut ingen la märke till haha.. Cabo roig är föresten där bargatan är, alltså väldigt nära oss.


Började dagen med en grym frukost tillsammans med hela familjen!


Tash & jag!


Fina Maddi


Dessa bilder är tagna utanför Bushwacka där vi satte oss vid ett bord. Barnen kollade parad & livemusik och vi "äldre" drack irländsk cider dagen i ära. Och så svenska kopparberg. Så jävla jävla bra dag! Där satt vi från klockan 4 till halv 9 då det var dags att åka hem för att barnen skulle sova & Fred & Tasha skulle iväg till flygplatsen och hämta Freds mamma som flygit hit från Irland och ska stanna med oss en vecka.


Hur snygg är hon inte?


Tash & Oliver


Ryan & Oliver

--

Sen när vi kom hem la jag mig bredvid Maddi klockan 9 för att jag tänkte sova till 11 & sen dra ut klockan 12, men jag var fan för trött alltså. Så stannade inne även igår kväll. Duktig tjej.

blandade fredagsbilder

Här kommer lite blandade instagram bilder från igår.


Jag innan jag mötte Toni för lite shopping - vilket jag visar senare, blev inga kläder men lite anant småplock..


Efter shopping hämtade jag Ryan och jag var assugen på subway som jag inte haft sen jag var i London i höstas och bjöd honom på sen lunch/tidig middag. Sånt ska man göra som aupair ibland :)) han var jätteglad!


Efter att jag hämtat både Maddi & Ollie var det att snabbt ge de mat - iaf Maddi för jag skulle köra henne till gymnastiken. Hämta henne en timme senare. Sen på kvällen var jag barnvakt, då gjorde vi massa tatueringar. De sitter fortfarande kvar haha.


Ollie somnade på soffan under kvällen som i vanlig ordning.

Hade planer på utgång fre, lör, sön, mån - tänkte alltså dra ut men Tasha & Fred var bortbjudna och visste ej när de skulle komma hem, ville ju inte stressa de heller. Klockan 12 ringde mina norska vänner och frågade om de skulle plocka upp mig och jag hade åkt med de om jag skulle gått ut. Men Fred & Tash var inte hemma än så då bestämde jag mig för att skita i det, hade ingen lust att ta min bil upp. De kom hem vid halv 1 men då kände jag lite skitsamma liksom. Hade lockat håret och valt kläder så var lite irriterande men behövde energin för idag i vilket fall !! Så jävla bra det för klockan kvart i sju kom Ollie och väckte mig imorse. Bara att gå upp och fixa frulle. Somnade visserligen om till 10 sen men förstå hur jobbigt det hade varit om jag hade kommit hem klockan fem imorse.

Har masssssssa bilder att uppdatera er med från IDAG så stay tuned PUSSS



blev ingen zumba

Nää jag började, och det såg kul ut och allt. Men hade ingen koncentration då både Fred & Tasha e hemma. Att shakea ensam i vardagsrummet kändes lite knepigt hehe. Hoppade in i en lång dusch istället och ska göra mig iordning. Om en timme ska jag hemifrån, och bara mitt hår behöver ju 90 % av den tiden, suck.

Tror ni jag kommer hem med ett par skor? jag ska försöka att bara köpa nödvändiga kläder den här gången! *blink* bjuder på detta otroligt underhållande dansklipp istället. Bäst på youtube!

lite om allt

Hej mina små barn. Jag gillar ej att uppdatera utan bilder, och min lilla kamera har ju gått sönder och föredrar att enbart använda min bättre kamera vid enstaka tillfällen när vi gör något över dagen eller så.

Hur som helst är det problemet löst nu för igår åkte jag med sällskap av Ryan till en elektronikbutik och köpte mig en ny liten digitalkamera. Visar sen. Den billigaste av alla eftersom kameran så fint blivit döpt till "partykameran" den kommer slängas och dras med på en del sjuka kvällar och vi börjar med den här kommande helgen. Som min farsa sa, undra verkligen hur många kameror jag förbrukat i mitt liv. hehehe

I tisdags var jag på jobbintervju och drack drinkar i Torrevieja två gånger på samma kväll. Jag återkom med några vänner från bushwacka och vi blev snorpackade då jag introducerade de till svenska ölspelet. Något de aldrig testat förut. INGA BILDER FRÅN DET DOCK SUCK! Igår smsade de mig och bad mig komma till bargatan igen, men jag totalvägrade. Behöver sömn och ska köra zumba idag. Dessutom väntar helgen med massa party och det förstör mina beachplaner något enormt. Så en torsdag fick jag bita ihop för. Sen smsar de om att alla kör ölspelet, de var typ 7 pers fan och jag var inte ens med !!!!!! då ville jag åka ner.

Ska dricka upp min kopp te & byta om för zumba, klockan 1 ska jag möta Toni för att shoppa woho!! så mycket energi har nog inte folket från igår iaf, haha haaa

PUSSS

Danielle, Rhian & Jag

äntligen bytt header ...

... & det var på tiden. Känner att den här veckan är MIN vecka btw. Den känns bara så bra. Ska upp tidigt imorgon, först på ett möte, sen träna, sen tänkte jag sola & shoppa! Allt innan jag ska hämta barnen förståss.

Idag bakade jag & Ryan brownies, och åh vad gott det luktade. Suktades lagom mycket när han framför mig åt av det med grädde, och drack cola. Men jag ska säga er en sak, jag smakade inte ens! För jag visste med mig att smakar jag, kommer jag inte klara av att stå emot. Jag smakade bara av smeten för att se till att det smakade perfekt, men thats it. Husmor. Får unna mig på helgen. Utöver det håller jag på att lära mig spela my heart will go on på piano och så längtar jag även fruktansvärt mycket till helgen. Vilket otroligt osammanhängande inlägg.

Åh snälla, låt den här lyckan stanna kvar. Och att inget tråkigt händer. Och att allt går som jag planerat.



Brownies med hackade bitar av choklad. Borde börja lägga upp recept och sånt borde jag inte? ;) jag är duktig :D hehehehehe. Ett tips i vilket fall, oavsett om det är kladdkaka, brownies eller vad som. Efter att halva tiden gått i ugnen, sprida ut hackade chokladbitar över så att det smälter men ändå samtidigt är "klumpigt" eeeuw vad äckligt det lät haha. Jättejättegott. Och så vet jag att det ser bränt ut, men det är det inte. För det sa Ryan. Jag vet ju inte. För jag smakade ju inte. hohoho.

träning

Måndag - min favoritdag. Allas hat-dag, helgen över osv. Men jag älskar det för får alltid ny motivation till träning, man börjar om liksom. Idag var det inplanerat att halv 11 gå på polenastics - typ ett fitnesspass fast med poledancing blandat liksom. Som jag förstod det. Inte på gymmet utan på något annat ställe. Så jag & Tasha satte på oss korta shorts eftersom det var det som gällde och var astaggade på att testa detta. Väl framme är dörren igenbommad och ingen där. Asirriterande. Så vi åkte hem men jag bytte om och drog till gymmet istället.


Där hände en väldigt rolig & spännande sak på gymmet men berättar mer om det senare när jag vet mer. Körde lite motion & armar idag i ca 45 min, inte mer men det var skönt iaf. Kom hem & åt lunch bestående av två knäckebröd med tonfisk & äggvita på.

så här bor jag

När man kommer in från huvudentrén. Rakt fram igenom dörren och precis till vänster är min dörr.
Liten skohörna samt familjens dator som bara används när de ska skriva ut grejer och så. Mitt emot datorn är dörren till badrummet.

Rakt fram från ingången och så till höööger är sängen osv

Ursäkta den hemska tavlan på väggen!

Har det sååå tomt på väggarna, ska köpa lite fotoramar och fixa lite. Men det har bara inte blivit av ännu!


jag köpte ett till par boots

Vet att de va rätt onödigt eftersom de e varmt här haha men bra att ha i Sverige sen eller att bara dra på när man är hemma eller till shorts? de är ju såååå mysiga (a)


mamma pappa peppe to spain!!

De där med videobloggsfrågan var onödig. För jag filmade mig själv idag, och det gick åt helvete. Det ena efter det andra. Det är helt enkelt inte normalt att prata själv till en kamera. Jag skulle aldrig gå in själv i bikten i bigbrother, så kan jag ju säga. Usch

Det jag återupprepande gånger försökte berätta var att MIN MAMMA, PAPPA & MIN STOREBROR PEPPE KOMMER HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT !!!!!!!!!! Mina taggatacker slutar aldrig, åh åh åh åh ni förstår inte !! De flyger ner ÖVER MIN FÖDELSEDAG. Har så mååånga gånger försökt förklara att jag har världens bästa familj och därför måste jag säga det igen; jag har vääärldens bästa familj. Mamma som kollar i dagar efter bra biljetter, skickar långa brev till Natasha för att visa sin tacksamhet och som seriöst flyger ner över min födelsedag. Det betyder såååå mycket för mig.

Om tre veckor sitter jag och solar ute vid poolen med en god drink och tar igen våra liv tillsammans, vi har inte träffats på 2,5 månad när de kommer, kanske ej låter som så mycket men det är ASLÅNGT!!!!

Min mage kurrar ihjäl sig efter mammas mat! De landar tisdag kväll halv 12 den 27e mars, och åker hem på dagen torsdagen den 5e april så det blir SJU HELA dagar här !!!! Och på måndagen fyller jag 20 så ska ta med Peppe ut och bara visa allt & alla. Helt underbart såååå underbart no words can describe my fuckin happiness asssså


videoblogg?

I Sverige skulle det inte finnas en ENDA tanke till att filma mig själv och lägga upp för att det verkligen inte är "jag" men nu när jag är här & faktiskt inte pratar med vänner så mycket - i jämförelse med Sverige, (fast pratar ändå en hel del hehe) så tänkte jag att de kan va kul. Finns ju mer man vill dela med sig av när man inte är hemma liksom. Hmm?


Jag & Sara i San Fransisco 2010!

Benidorm sunday to monday

I söndags åkte vi som sagt till Benidorm. Tasha fyllde ju år i veckan men vi firade inte henne riktigt. I lördags kväll kom barnens pappa som bor i England för att ta barnen tills tisdag kväll - och då tänkte vi att vi skulle passa på i samma vända att hitta på något eftersom barnen alltid är med annars.

Vi kom fram vid 12 & checkade in på ett fint hotell med all inklusive. Efter feta lunchbuffén satte vi oss vid poolen och solade och drack sangria, baileys och åt glass. Sommarkänslor på riktigt! Efter det tog jag en fet powernap och sen gjorde vi oss iordning innan middagen. Fyfan vad alla kollade när jag & Tasha kom ner i supertighta korta klänningar & klackar halv 8 på kvällen. Men istället för att göra oss iordning precis innan vi skulle ut så kändes de bättre att käka middag och sen njuta av "gratis"baren och dra direkt. Benidorms uteliv är fantastiskt men eftersom jag bara hängde med massa vuxna gick vi inte direkt till min typ av klubbar utan det var tributes av gamla pop & rockband främst men ändå väldigt trevligt. Vi besökte även ett ställe där sticky vicky som är väldigt känd runt omkring i Benidorm/här var - hon är naken och drar ut ALLT ur sin fitta!!!! asså ursäkta ordvalet men men - rakblad, lampa? de va helt SIIIIICKT!!! Klart som fan att de inte kan stämma(!!???) men jag var tvungen att se henne, skitvidrigt fan hahaha. Det kom verkligen ut från henne så vet inte riktigt hur hon skulle kunna trolla???? så jävla sjukt. Vi tog taxi hem till hotellet runt 2-3 rätt tidigt ändå, efter ett väldigt uppskattat KFC-besök FYFAN VAD GOTT att jag inte ätit där förut(!!!)

Dagen efter checkade vi ut klockan 12 & sedan åkte vi hem igen! Bara en dags/natts tripp för att bara byta miljö och göra något sånt tillsammans istället för att bara vara hemma!


Fred & Tash


Mitt enda ragg för kvällen, den här herren var såååååå söt :D han verkligen dansade och försökte få med mig på värsta ungdomsklubben. Jag när jag är 80+ alltid leva livet hahaha!!


Sticky Vicky!


Asså en sak är säker - jag kom till världens bästa aupair-familj! Jag får ut mer av den här upplevelsen än jag någonsin trott.

bilder från lördagen den 3e mars

I lördags åkte jag upp med Luke till bargatan vid 10 då han skulle jobba precis bredvid bushwacka. Jag promenerade sedan ensam över vid halv 11-11 och mötte upp alla som var där. Åkte hem tsm med Luke när han slutade vid kvart i tre-tretiden så kom i säng relativt tidigt då vi skulle upp 9 dagen efter. Hade askul iaf!


Mer bilder finns på fejjan!

helg summering i korta(?) drag

Varit extremt dålig på att uppdatera men den här helgen har varit helt galen faktiskt. Eller fredag var chill, sedan i lördags var det utgång & söndag morgon åkte jag, Tash, Fred, Luke & två vänner till familjen till staden Benidorm som ligger 1,5 timme med bil härifrån och var där till måndag, berättar mer om det sen. Kom hem igår, kände mig jävligt risig efter två partynätter men sen tjatade folk och jag bestämde mig för att dra ut igår också. Det blev jeans, converse, collegejacka och hästsvans. Så lite orkade jag bry mig.

Idag vaknade jag efter 3-4 timmars sömn av att jag var fett törstig och ljudet av sms och har inte lyckats somna om efter det. Fick städatack och gick all in. Så noggrant som jag har städat har jag förmodligen aldrig tidigare gjort hemma i Sverige. Jag har slängt in en full maskin med tvätt, dammat minsta lilla pryl, dammsugit, städat och torkat baddrummet, luftat, plockat, pillat såååå jääävla skönt att få det gjort !!! Dammsög även hela undervåningen och torkade lite här & var. Nu kommer Tasha & Fred bli glada på mig :)) hehe. Jag är imponerad av mig själv av att jag gjorde det just idag när jag sovit drygt 4 timmar. Superwoman! Men nu jäääävlar ska jag ta det lugnt tills min födelsedag, är planen. (Tre veckor tills jag är 20!!) Bara rensa kroppen, träna & ta det lugnt. Har dessutom åkt på en förkylning, inte kul. Tror min kropp säger ifrån.

Passade på att ta bilder på hur jag bor, nu när det faktiskt är rent.
Är det något i intresse att se? förmodligen inte ha ha.

Håll er uppdaterade, bilder kommer. Nu ska jag äta något & kolla bigbrother avsnitten från söndag & måndag! Btw har jag blivit svarthårig igen också hooho




4 pair of shoes

Igår efter jag gjort guacamolen var det en timme tills jag skulle befinna mig för att plocka Maddi & Ollie. Tasha sa att vi hinner åka till en nice butik lite snabbt hehe. Var nog inne i affären mellan 20-25 min innan det var dags att gå och jag älskade affären men hann knappt se något av sortimentet för jag fastnade vid deras fina sandaler. Måste tillbaka dit snarast!

Fick med mig tre par sandaler hem, dags att byta ut bootsen! gillar inte ballerina skor heller. Och ett par ashöga men bekväma klackar. Vad tycker ni? Kolla detaljerna på den med turkos sten, så fint. Så går det ju upp runt ankeln. Alltid samma sak med mig, ser jag flera skor kan jag inte välja ett par & vara nöjd utan måste få med mig alla. Shoefreak. Fått det efter mamma antar jag.


taconight

Ikväll bjöd jag på tacos till min kära spanska familj. Engelska familj. Jaja. Gjorde även min egna guacamole. Den är underbar jag lovar. Här är receptet om ni undrar:

- 3 avokados
- ca 2,5 dl grekisk youghurt (slängde bara i en drös då de inte har svenska mått men ögonmåttet säger att det var cirka så mycket)
- saft från tre klyftor citron
- en halv gul lök
- två vitlöksklyftor
- salt

mosa, mixtra, woppaaa. Familjen älskar't, jag älskar't alla nöjda Erica nöjd. Fick jordens matkoma och inom 20-30 min sov jag en timme på soffan. Skönt.





effektiv

Hallå :) Är på strålande humör idag. Vaknade 9, men snoozade till kvart i 10 hehe. Upp, käkade frukost och umgicks lite med Tash innan jag drog mig till gymmet. Eftersom jag snoozade en trekvart kom jag iväg en halvtimme efter planerat vilket ledde till att jag "bara" hann köra en halvtimme på crosstrainern men det är bättre än inget. Kunde skippat att dra dit då jag visste att jag hade ont om tid. Hade nämligen tid bokad på salongen, varannan fredag fixar jag naglarna och det var dags för påfyllning. Åh sååå fina de är nu!

Förbi LIDL där jag hittade gräddfil(!!!!) de har inte det någonstans - men nu fanns det någon amerikansk gräddfil och jag var tvungen att få med det. Herregud det kostade 40 spänn för 5 dl i skandinaviska affären i Torrevieja men här var det 8 spänn för typ 2,5-3 dl helt okej ju! Mamma skickade ju holiday-dipper från Sverige som är oförbrukade då det behövs gräddfil för att blanda ut med men nu så! Kan dessutom laga fler maträtter då jag alltid använder gräddfil. One problem solved liksom! Köpte även grekisk yoghurt till guacamolen jag ska ställa mig och göra samt lättkeso till mig själv. En burk hårinpackning + balsam fick hänga med. Så jävla intressant, visst?

Efter LIDL var det hem, och så städade jag upp lite och fixade innan jag hämtade Ryan. Ikväll ska jag laga tacos till hela familjen (sju pers) .. så bra e jag idag! Nu har vi dessutom gräddfil som var en indegriens vi saknade senast :D haha. Ska sätta igång med guacamolen nu så det är klartttt. KRAM!


GODNATT!

Jag vet att jag ser ut att vara skelögd, fast utåt. Båda ögonen utåt liksom. Men det är jag inte, jag lovar. Annars tycker jag faktiskt bilden är rätt fin. Läskig på samma gång på nåt sätt. Men efter ikväll är jag svarthårig igen, no more redishbrownishh.

Torrevieja

Idag följde jag med Tasha på ett ärende i Torrevieja. På vägen tillbaka åkte vi till ett shoppingcenter - vi hade inte mycket tid alls, men jag var snabb som satan och fyndade ett par svarta jeans och ett nytt linne. Svarta jeans är sånt som alltid behövs och har ett par men de är snorhöga i midjan och gör skitont att sitta i de. Hur som. Blev även SVART(!!) hårfärg + en ansiktsmask fick hänga med. Såg så mycket jag ville ha och var enbart inne i två butiker så ska tillbaka dit nästa vecka för jag har använt alla kläder jag kom hit med, typ. Saknar min garderob i Sverige, kunde ju bara ta med fett med begränsat med grejer :'(

Jeansen & linnet kommer ifrån affären blanco

Natashas presenter



Mascaran från maybelline köpte jag även till mig själv & den är riktigt, riktigt bra. Den som går på reklam nu. Rekomenderas STARKT!

RSS 2.0